Reklamos kepėjai

Reklaminiai tentai

reklamos-gamyba-tentai
Reklaminiai tentai

Reklaminiai tentai

Tentų gamyba – tai viena iš mūsų teikiamų lauko reklamos gamybos būdų. Reklamos gamyba ant tentų viena iš populiariausių ir ekonomiškiausių reklamavimosi priemonių. Reklaminiai tentai yra labai populiarūs dėl savo reklamos efektyvumo. Tai gali būti įvairių dydžių plakatai, kurie yra atsparūs vandeniui bei kitiems atmosferos poveikiams. Reklaminiai tentai dažniausiai naudojami ant prekybos centrų fasado, ar reklaminiuose stenduose prie kelių ar greitkelių. Reklaminių tentų gamyba naudojama ir ilgalaikei ir trumpalaikei reklamai ar kitai informacijai pranešti, nes tai lengviausiai pastebima išorinė reklama. Tentų gamyba, palyginant su kitomis išorinės reklamos priemonėmis yra nebrangus ir greitas informacijos perteikimas vartotojui.

Iš ko gaminami reklaminiai tentai?

Mūsų reklaminiai tentai gaminami iš PVC audinio, kuris yra atsparus atmosferos poveikiui ir UV spinduliams. Šie tentai yra labai efektyvūs dėl savo dydžio. Gaminame konstrukcijas ir milteliniu būdu dažytus metalinius rėmus tento užtempimui. Taip pat įvairius gaminius iš tento pagal Jūsų pasirinktą spalvą, PVC medžiagą ar gamintoją, bei dar daug visko kas slepiasi po žodžiu tentas.
Reklaminiai tentai padės Jūsų verslui efektyviai pristatyti naują prekę, paslaugą, įmonę, ar tiesiog būti ilgiau žinomiems. Jeigu Jūs turite klausimų susijusių su tentų gamyba, mūsų įmonės UAB REKLAMOS KEPĖJAI darbuotojai, kurie yra šios srities profesionalai ir ekspertai suras Jums geriausią sprendimą.